Fietslift in Gelderland laten plaatsen

Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van verschillende soorten liften voor in huis, voor binnen uw bedrijfspand of voor in de schuur. Een voorbeeld van een speciaal model trap- en platformlift wat we bieden is de fietslift. De keuze voor een fietslift in Gelderland kan in verschillende situaties een interessante zijn. Denk bijvoorbeeld aan een appartementencomplex, waarvan niet alle bewoners even mobiel zijn. U wilt voorkomen dat bewoners hun fiets in het gangpad laten staan, als er beneden onvoldoende ruimte is om de fiets te stallen. Met een fietslift in Gelderland nemen bewoners hun fiets eenvoudig mee naar een tweede etage, om de fiets daar alsnog in de fietsenrekken te plaatsen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Speciaal model fietslift in Gelderland

  Een fietslift in Gelderland laten plaatsen betekent feitelijk, dat u een korte fietsgoot aan een trap-/platformlift laat monteren. De fietslift werkt automatisch, waardoor het gebruikers geen kracht kost om de fiets naar een volgende etage te verplaatsen. Zeker de huidige elektrische fietsen kunnen behoorlijk zwaar zijn. U kunt de fietslift in Gelderland voor een breed scala aan fietsen gebruiken. Groot voordeel van het ontwerp van onze fietslift is dat u niet vastzit aan een specifiek model fiets of fietsband. De fietslift is voor vrijwel iedere fiets te gebruiken.

  Advies over plaatsen fietslift in Gelderland

  Lijkt het laten plaatsen van een fietslift in Gelderland u ook interessant? Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u hierin kunnen bieden. Samen zoeken we naar een model fietslift die goed past bij de situatie in uw pand. Een fietslift in Gelderland plaatsen we niet alleen in appartementencomplexen. Ook in de fietsenstalling van bedrijfspanden wordt hier regelmatig voor gekozen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl