Gebruik van een fietslift in Groningen

Het gebruik van een fietslift in Groningen kan om verschillende redenen het overwegen waard zijn. Mogelijk wilt u voorkomen dat bewoners van uw appartementencomplex of de medewerkers van uw bedrijf een fiets meenemen in de lift. Het zou voor onnodig veel schade aan de lift kunnen zorgen. Een fietslift is gemaakt van een dermate stevige materiaalsoort dat de kans op een snelle schade aan de lift heel klein is. Met een fietslift in Groningen kunt u de fietsen alsnog op de eerste etage van het pand laten stallen door bewoners en medewerkers.

Fietslift in Groningen als alternatief voor een goot

Gebruik een fietslift in Groningen als een alternatief voor klassieke fietsgoot. Niet iedereen is mobiel genoeg om een zware fiets zelf naar boven te tillen. Met name een moderne elektrische fiets is vaak veel zwaarder dan de klassieke stadsfiets. Het maakt dat mensen de fiets bijvoorbeeld voor een pand parkeren, omdat zij deze niet naar de stalling op de eerste etage willen tillen. Met een fietslift in Groningen voorkomt u een dergelijke situatie. We denken graag met u mee over een geschikte fietslift voor uw appartementencomplex of bedrijfspand.

Meer informatie over een fietslift in Groningen

Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van een fietslift in Groningen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over. Naast een fietslift bieden we u ook graag een platformlift of klassieke traplift aan. Handig, wanneer er mindervalide mensen in uw appartementencomplex wonen of bij u werken. Triwa Trapliften biedt u bovenal een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing, waar u de komende tijd veel plezier van zal hebben!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug