Een fietslift kopen in Drenthe

Wanneer u een fietsenstalling op de eerste etage van uw pand bouwt, kan een fietslift kopen in Drenthe het overwegen waard zijn. Met een fietslift maakt u het veel eenvoudiger om met een zware fiets omhoog te komen. Niet iedereen is sterk of behendig genoeg, om de fiets zelf naar boven te duwen. Door gebruik te maken van een fietslift voorkomt u dat de fietsen voor uw pand gestald worden. Iets wat de uitstraling van het pand rommelig zou kunnen maken. De fietslift kan gezien worden als alternatief voor een klassieke fietsgoot, welke vaak naast een trap gemonteerd wordt.

Fietslift kopen in Drenthe en monteren

Na aankoop van de fietslift wordt deze zo snel mogelijk in uw pand gemonteerd. In de meeste gevallen wordt de fietslift direct naast de trap omhoog geplaatst. Een gebruiker loopt zelf bij de trap omhoog, terwijl de fietslift diens fiets vervoert. De fiets kan stevig vast worden gezet in de fietslift, zodat deze hier niet uitvalt onderweg. Het mechanisme is te vergelijken met het mechanisme van een fietsendrager op de auto. Zeker de moderne e-bikes zijn behoorlijk zwaar. Het kost veel kracht om een dergelijke fiets over een fietsgoot naar boven te duwen. Een fietslift kopen in Drenthe vergemakkelijkt dit.

Advies bij een fietslift kopen in Drenthe

Een fietslift kopen in Drenthe kan best lastig zijn. Is mijn fietsenstalling wel geschikt voor het gebruik van een fietslift? Wat komt er allemaal kijken bij de montage hiervan? Welke fietsen kunnen met de fietslift omhoog worden gebracht? Enzovoorts. Triwa Trapliften adviseert u graag en denkt met u mee over de beste toepassing van een fietslift binnen uw pand. Naast fietsliften kunt u ook voor diverse andere trap- en platformliften bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug