Fietslift kopen in Groningen voor uw pand

Het kan voorkomen dat uw pand een fietsenstalling op een eerste of tweede etage heeft. Denk bijvoorbeeld aan een pand waar de begane grond gevuld is met de receptie, een wachtruimte, enzovoorts. In een dergelijke situatie wilt u uw bewoners of medewerkers niet dwingen de fiets dagelijks naar boven te tillen. Daar komt bij dat niet iedereen fysiek in staat is dit te doen. Tegelijkertijd wilt u voorkomen dat mensen hun fiets buiten uw pand stallen. Iets wat een logisch gevolg zou zijn van het niet naar boven kunnen tillen van de zware fiets. Een fietslift kopen in Groningen is het overwegen waard, wanneer u dit wenst te voorkomen.

Mogelijkheden bij het kopen van een lift

Een fietslift kopen in Groningen maakt het voor uw bewoners of personeel veel eenvoudiger om de fiets op een eerste of tweede etage van het pand te stallen. De fietslift kan op maat ontwikkeld worden, zodat deze past bij de vorm van de trap binnen uw pand. Laat een adviseur van Triwa Trapliften bij u langskomen, om samen te bekijken hoe de fietslift het beste kan worden vormgegeven. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen maakt dat deze fietsliften goed bestand zijn tegen een stootje.

Fietslift kopen in Groningen via Triwa Trapliften

Ziet u de voordelen van een fietslift kopen in Groningen voor uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden om het comfort van uw personeel of bewoners te vergroten. Naast een fietslift kopen in Groningen kan ook de aankoop van een lift voor bijvoorbeeld zware pakketten het overwegen waard zijn. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug