Een gebogen lift kopen voor binnen uw woning

Komt u steeds moeilijker naar de eerste etage van uw woning? Heeft u regelmatig angst om van de trap in huis te vallen? Een gebogen lift kopen kan in zo’n geval een optie voor u zijn. Triwa Trapliften biedt u verschillende modellen trapliften aan, waarvan de gebogen lift een populair voorbeeld is. Deze traplift krult als het ware om het uiteinde van uw trap heen. Zo heeft u voldoende ruimte om plaats te nemen op het stoeltje van de traplift. Ideaal, wanneer u bijvoorbeeld een rollator gebruikt. Zou het stoeltje tegen de trapleuning zitten, dan is dit lastiger.

Voordelen van een gebogen lift kopen

Een gebogen lift kopen helpt u veilig omhoog en naar beneden te gaan in huis. Zo hoeft u niet te verhuizen, wanneer het beklimmen van de trap u steeds meer moeite kost. De traplift werkt soepel en is eenvoudig te bedienen met het paneel op de stoel. Triwa Trapliften maakt deze gebogen liften op maat voor u. Zo sluit de traplift straks naadloos aan bij de vorm van uw trap en de ruimte in huis. Kiest u voor een hele luxe traplift, of gaat u voor de voordeligste optie? Bovenal biedt een traplift u de zekerheid, dat u veilig op de eerste etage van uw woning komt.

Advies bij een gebogen lift kopen

Overweegt u het kopen van een gebogen lift voor in huis? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft en de belangrijkste zaken, waarop u dient te letten. Door een goed beeld te schetsen van uw opties, wordt het maken van een weloverwogen keuze makkelijker. Aan welke eisen moet de lift voor u voldoen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug