Platformlift voor gebogen trappen

Gebruikt u een rolstoel en zoekt u een platformlift voor gebogen trappen, zodat u makkelijker de trap op kunt? Triwa Trapliften biedt u de oplossing met onze platformlift voor gebogen trappen. De lift biedt u veel voordelen, zoals een eenvoudige bediening, aanpasbaar design en veel veiligheidsfuncties. De maximale draagkracht bedraagt 225 kg – optioneel is 300 kg – en kan tevens worden gebruikt als goederenlift.

Kenmerken
Simpele bediening platformlift voor gebogen trappen
Met de platformlift voor gebogen trappen haalt u een traplift in huis die simpel is te bedienen. Dat kan op twee manieren: via een afstandsbediening of een geïntegreerde bediening in de lift. In- en uitstappen is even simpel, dankzij de opklapbare oprij-elementen.
 
Platformlift is opklapbaar
Trouwens, als u de lift niet gebruikt, kunt u ‘m eenvoudig opklappen. Daarmee bespaart u zoveel ruimte, dat de lift geen belemmering vormt voor anderen die de trap gebruiken.
 
Pas design platformlift voor gebogen trappen aan
De platformlift voor gebogen trappen wordt standaard geleverd in een grijze kleur. Wilt u dat aanpassen? Dat kan! U kunt kiezen uit iedere denkbare kleur. Ook kunt u ervoor kiezen om de lift in een RVS-uitvoering te kopen. De platformlift is verder gekenmerkt door zijn strakke design, waarbij met oog voor detail alle hoeken netjes zijn afgewerkt.
Standaard specificaties
Kleur lift
RAL-9006
Platform-afmeting
1000 x 800mm of 800 x 800mm​
Draagkracht
225kg
Extra opties

Voel u veilig met de platformlift voor gebogen trappen

Als u gebruikmaakt van de platformlift voor gebogen trappen, dan wilt u zich natuurlijk veilig voelen. Daar kunt u op rekenen met deze lift, dankzij:

  • Veiligheidsbeugels
  • Opklapbare oprij-elementen
  • Sensoren (stoppen de lift zodra zich iets
  • Tussen de trap en de lift bevindt)
  • Een bodem met geprofileerde antisliplaag

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie over de platformlift voor gebogen trappen of bezoek onze winkel in Heerenveen op afspraak.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt