Een goedkope traplift in uw woning laten monteren

Kies voor een goedkope traplift in huis, om uw mobiliteit te vergroten! Met een traplift komt u heel eenvoudig van de begane grond naar een etage hoger. Daarbij is het mogelijk om de traplift langs de volledige trap te laten lopen, om bijvoorbeeld ook naar een tweede etage te kunnen komen. Het voornaamste voordeel van een traplift is het feit, dat de kans op een val van de trap erg klein is. De trapliften zijn zo ontworpen, dat u op een stevig stoeltje kunt zitten en uzelf kunt vastzetten met een riem. Het stoeltje is bij verschillende trapliften inklapbaar, zodat deze de doorgang niet verhindert voor anderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Langer thuis blijven wonen met een goedkope traplift

  Naast de extra veiligheid die een goedkope traplift u kan bieden, zorgt het apparaat ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen. Het is vaak erg lastig om een gelijkvloerse woning te vinden. Zeker in de huidige tijd, waarin het aanbod aan woningen beperkt is. Door voor een traplift te kiezen is een gelijkvloerse woning niet langer noodzakelijk. De trapliften worden in dermate veel verschillende modellen aangeboden, dat u altijd een traplift vindt die bij de vorm van uw trap past.

  Meer informatie over een goedkope traplift opvragen

  Bent u benieuwd welke goedkope traplift aansluit bij de vorm van de trap in uw woning? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u van persoonlijk advies voorzien en meedenken over de meest geschikte lift voor uw woning. Nadat u een keuze gemaakt heeft, stellen we graag een offerte voor u op. Zo komt u voortaan heel eenvoudig op uw eerste etage in huis!

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl