Een hellingbaan creëert permanente toegankelijkheid

Gebruikt u een rolstoel of bent u minder valide en wordt u daardoor beperkt in uw vrijheid? Een starre hellingbaan opstelling kan in zo’n situatie de oplossing zijn. Een dergelijke oprit maakt flatgalerijen, balkons, woningen en bedrijven namelijk beter toegankelijk. U kunt er ook voor kiezen om uw flat, balkon, woning of bedrijf beter toegankelijk te maken door de boel te verbouwen, maar dat is veel meer werk.

Kenmerken
Op maat laten maken
U kunt de opstelling op maat laten maken, zodat het naadloos aansluit bij de in- en/of uitgang van uw flat, woning of bedrijf.
 
Verschillende materialen
U kunt kiezen voor verschillende materialen, zoals staal, aluminium of RVS en kunt u voor het loopvlak kiezen uit traanplaat, geperforeerde plaat en roosters met diverse openingen.

Flexibele alternatieven voor een hellingbaan

Wilt u de in- en/of uitgang van uw woning of bedrijf verbeteren, maar zoekt u niet naar een vaste oplossing (starre opstelling), maar een flexibele oplossing? Ook hiermee kan Triwa Trapliften u helpen. Denk bijvoorbeeld aan onze oprolbare opritten of een op maat gemaakte drempeloploop.

Zoals u leest kan Triwa Trapliften u helpen met een betere toegankelijkheid van de in- en/of uitgang van uw huis of bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over starre opstellingen of andere oplossingen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt