Op maat gemaakte huislift in Arnhem

Kost het u steeds meer moeite om bij de trappen in huis omhoog te komen? Het kan een goede reden zijn om voor de montage van een huislift in Arnhem te kiezen. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van huisliften. Een huislift helpt u veilig naar boven te komen en laat u nog lang van uw vertrouwde plek genieten. Het is vervelend uw omgeving te moeten verlaten om gelijkvloers te kunnen gaan wonen. Met een huislift in Arnhem komt u niet voor die keuze te staan; u kunt in uw woning blijven. Bij de keuze voor een huislift in Arnhem bieden we u verschillende mogelijkheden. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Huislift in Arnhem voor binnen en buiten

  Bij de keuze voor een huislift in Arnhem maken we allereerst onderscheid tussen modellen voor binnen en buiten. Mogelijk heeft u een trap naar de deur van uw woning, waardoor u buiten een kleine huislift wilt kunnen gebruiken. Een ander aspect wat meespeelt is het aantal verdiepingen wat de huislift in Arnhem moet overbruggen. Wilt u slechts naar de eerste verdieping van uw woning kunnen komen, of moet deze lift u ook naar zolder brengen? Op basis van uw wensen en de situatie binnen uw woning ontwerpen onze adviseurs een huislift op maat voor u.

  Afspraak maken voor huislift in Arnhem

  Lukt het u niet meer om boven te komen en wilt u op korte termijn een huislift in Arnhem laten plaatsen? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat onze adviseurs u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die u in dit geval heeft. Samen inventariseren we uw wensen, om de huislift daarop aan te passen. Stemt het ontwerp u tevreden? In dat geval komen we de huislift zo snel mogelijk bij u monteren. 

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl