Geniet van het comfort van een huislift in Friesland

Kies voor een huislift binnen uw woning in Friesland, om nog comfortabeler te leven. U komt voortaan moeiteloos op de eerste of zelfs tweede etage van uw woning. Het maakt het niet langer noodzakelijk om naar een gelijkvloerse woning te verhuizen. Wie wil er niet in zijn of haar eigen woning blijven leven tot op een hoge leeftijd? Daarbij verkleint u de kans op ongelukken in huis aanzienlijk met een huislift. Veel senioren zijn al eens van de trap in huis gevallen, waarbij de kans op botbreuken of een gebroken heup relatief groot is. Voorkom dat u dit overkomt, door te investeren in een huislift in Friesland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een huislift in Friesland

  Wanneer u voor een huislift in Friesland kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een platformlift, of gaat u voor een traplift? Een traplift is de meest klassieke vorm van een huislift en neemt weinig ruimte in beslag, doordat deze tegen uw trap gemonteerd wordt. Een platformlift biedt u een compleet platform waarop u naar boven kunt gaan. Het voordeel van een platformlift is het feit, dat deze ook ruimte biedt voor een rollator of een rolstoel. Ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor hen is een traplift vaak minder comfortabel.

  Advies over het gebruik van een huislift in Friesland

  Mocht u de aanschaf van een huislift in Friesland overwegen, dan voorzien onze experts u graag van advies. Samen bekijken we welk type huislift het beste op uw wensen en behoeftes aansluit. Hierbij wordt logischerwijs ook gekeken naar de ruimte binnen uw woning. Een huislift moet hier immers wel passen! Wanneer u volledig tevreden bent met ons voorstel, zullen we beginnen aan de montage van de huislift.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl