Een huislift kopen in Friesland bij Triwa Trapliften

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk in uw eigen woning kunnen blijven leven. Enerzijds omdat dit uw vertrouwde plekje is. Anderzijds vanwege het feit, dat veel verzorgingstehuizen geen plekken beschikbaar hebben. Reden genoeg om uw woning aan te passen op uw persoonlijke behoeftes. Wanneer u steeds minder goed ter been bent, kan een huislift kopen in Friesland een van deze aanpassingen aan uw woning zijn. Een huislift kopen in Friesland helpt u te voorkomen, dat u van een trap valt. Iets wat regelmatig voorkomt bij ouderen! Triwa Hulpmiddelen biedt u verschillende soorten liften voor in huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Huislift TR 100

  Mogelijkheden bij een huislift kopen in Friesland

  Een huislift kopen in Friesland begint bij het inventariseren van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld met uw rolstoel of rollator naar boven kunnen? Of is het voldoende om een zitje te hebben naast uw trap? In het eerste geval betekent een huislift kopen in Friesland dat u het beste voor een platformlift kunt kiezen. Houd er hierbij rekening mee, dat voor een platformlift relatief veel ruimte benodigd is. Een alternatief voor een platformlift is een traplift. Een traplift wordt langs uw trap gemonteerd en bestaat uit een los zitje.

  Advies over een huislift kopen in Friesland

  Wanneer u een huislift wilt kopen in Friesland, kan het prettig zijn om persoonlijk geadviseerd te worden. Triwa Trapliften biedt u dit advies! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u de mogelijkheden voor kunnen leggen. Op basis hiervan en de ruimte binnen uw woning kunt u vervolgens een weloverwogen keuze maken. Naar wat voor type huislift bent u op zoek?

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl