Een huislift kopen is steeds interessanter voor senioren

Van senioren wordt verwacht, dat zij steeds langer thuis blijven wonen. Het aantal beschikbare plekken in verzorgingshuizen is zeer beperkt. Daarbij worden vaak enkel nog mensen toegelaten, die door hun huisarts zijn doorverwezen. Reden genoeg om alvast na te denken over aanpassingen aan uw woning, die maken dat u hier langer kunt blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal bad, waarvan u een schuif uit de badrand kunt trekken. Zo loopt u eenvoudig het bad in, wat de kans op uitglijden sterk verkleint. Ook een huislift kopen kan een interessante overweging zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een huislift kopen

  Bij een huislift kopen heeft u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen een huislift voor binnen uw woning, een huislift voor langs uw woning, enzovoorts. Naast het verschil tussen liften voor binnen en buiten, worden de liften in verschillende soorten aangeboden. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een traplift met een zitje voor in huis, een huislift met een plateau, enzovoorts. Het voordeel van een dergelijk plateau, is het feit dat u hier met uw rollator of rolstoel op kunt rijden. Zo kunt u deze ook op een eerste of tweede etage van uw woning gebruiken.

  Persoonlijk advies bij een huislift kopen

  Neem vrijblijvend contact op met Triwa Tapliften, om u te laten adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij de aanschaf van een huislift. Samen bekijken we welk type huislift het beste aansluit bij de ruimte binnen uw woning, uw mobiliteit en uw persoonlijke wensen. Op onze website leest u meer over de verschillende soorten huisliften.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl