Plaats een huislift in Oudehaske

Voorkom dat ernstig lichamelijk letsel, een lange revalidatie of bijvoorbeeld ouderdom maakt dat u uw woning (tijdelijk) moet verlaten om gelijkvloers te gaan wonen. U wilt het liefst zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven. Voor Triwa Trapliften is dit heel begrijpelijk! Om die reden bieden we u graag een maatwerk huislift in Oudehaske aan, naadloos aansluitend op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ons assortiment bevat tal van verschillende modellen liften. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke traplift, een platformlift en speciale varianten. De huislift is een voorbeeld van zo’n speciaal model, evenals een traplift voor mensen die lijden aan obesitas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Uw opties bij montage huislift in Oudehaske

  Om gebruik te kunnen maken van een huislift in Oudehaske is het allereerst zaak uit te zoeken, of uw woning er voldoende ruimte voor biedt. Mogelijk is een compact model platformlift of een traplift een beter alternatief. Nadeel van een traplift is dat het u onmogelijk wordt gemaakt uw rollator of bijvoorbeeld rolstoel mee naar boven te nemen. Iets wat mogelijk wel wenselijk is in uw situatie. Onze adviseurs nemen uw wensen graag op, om u op basis daarvan een passend voorstel te kunnen doen voor een huislift in Oudehaske. De ervaring die wij hebben in de levering en montage ervan komt hierbij goed van pas.

  Advies bij aanschaf huislift in Oudehaske

  De aanschaf van een huislift in Oudehaske is een ingrijpende beslissing; een verbouwing van uw woning is al snel noodzakelijk. U wilt zich om deze reden uitgebreid laten adviseren vooraf. Wat zijn de voor- en nadelen van een huislift in Oudehaske? In hoeverre vormt een klassieke traplift een geschikt alternatief? Enzovoorts. Neem eens contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen maken voor een nadere kennismaking. We vertellen u graag meer over de wijze waarop Triwa Trapliften uw woongenot kan verbeteren middels een huislift in Oudehaske.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl