Kosten personenlift

Een lift in uw woning kan soms pure noodzaak zijn. Wanneer een bewoner rolstoelafhankelijk is of vanwege een lichamelijke beperking geen trappen kan lopen dan kan een traplift uitkomst bieden. Deze liften zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Van een eenvoudige stoellift die langs de trap wordt gemonteerd tot een luxe personenlift. De kosten van een personenlift zijn uiteraard afhankelijk van de uitvoering en de locatie waar de lift wordt geplaatst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Wat zijn de kosten van een personenlift?

  Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden. Bij Triwa kunt u een keuze maken uit verschillende soorten personenliften. De kosten van een personenlift zijn sterk afhankelijk van de uitvoering. Wilt u een eenvoudige lift of een platformlift waar de gebruiker met rolstoel en al op kan worden getransporteerd. Als u ruim behuisd bent dan kan er in uw huis wellicht ook een volwaardige personenlift worden geplaatst waarmee u zowel personen als goederen kunt verplaatsen tussen verdiepingen in de woning. Goed advies is hierbij erg belangrijk en ook daarvoor kunt u bij Triwa Trapliften terecht.

  Een offerte voor de kosten van een personenlift

  Wilt u een opgave ontvangen van de kosten van het plaatsen van een personenlift in uw woning? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@triwa.nl. U kunt ook het speciale offerteformulier invullen dat te vinden is op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen en u een passend aanbod te doen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl