Indicatie van de kosten van een traplift

Het bepalen van de kosten van een traplift is vaak lastig. Verschillende factoren bepalen welke prijs u voor dit hulpmiddel betaalt. Denk bijvoorbeeld aan het type traplift waarvoor u kiest. Hierbij heeft u de keuze uit een platformlift en een klassieke traplift. Een platformlift is geschikt voor mensen die hun rollator of rolstoel mee naar boven wensen te nemen. Daar waar een klassieke traplift over een zitje beschikt. Neem plaats op het zitje en laat u veilig en comfortabel naar de eerste of tweede etage van uw woning brengen. Triwa Trapliften stelt graag een offerte voor u op, zodat u een indicatie heeft van de kosten van een traplift.

Kosten traplift die gebruikt is

Naast de mogelijkheid om voor een nieuwe traplift te gaan, kan ook een tweedehands traplift het overwegen waard zijn. De kosten van een traplift die al gebruikt is, zullen logischerwijs lager uitvallen. Dit betekent echter niet, dat de kwaliteit van een gebruikte traplift minder goed is. De traplift gaat jaren mee en is bijzonder stevig! Onderhoud aan de trapliften van Triwa Trapliften hoeft u nauwelijks uit te voeren. Het verzekert u van een veilige, comfortabele en duurzame oplossing. Ook voor een tweedehands traplift kunnen we de kosten voor u berekenen na aanvraag van een offerte.

Meer informatie over kosten van een traplift

Niet alleen het type traplift en het verschil tussen een nieuw en gebruikt model zijn belangrijke factoren in de kosten van een traplift. Denk ook aan de vorm van dit hulpmiddel. Moet de traplift een hoek om op weg naar boven, of heeft u een rechte trap? Neem eens contact met ons op, zodat we u een indicatie kunnen geven van de kosten van een traplift in uw huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug