Obesitas lift kopen via Triwa Trapliften

Heeft u of iemand in uw omgeving te kampen met obesitas? In dat geval kan de keuze voor een obesitas lift het overwegen waard zijn. Met een obesitas lift maakt u het makkelijker en vooral veiliger om naar boven te komen. Het voorkomt dat u uw bed op termijn naar beneden moet laten verplaatsen, of dat u zelfs naar een andere, gelijkvloerse woning zou moeten verhuizen. Een obesitas lift kopen doet u bij Triwa Trapliften. Wij hebben een ruime ervaring in de levering van verschillende soorten trapliften. Een obesitas lift is hier slechts een voorbeeld van.

Mogelijkheden bij een obesitas lift kopen

Bij een obesitas lift kopen maken we eerst een inventarisatie van uw wensen. Hierbij kunnen we tevens verschillende soorten trapliften aan u tonen. Welke van deze liften past het best bij uw situaties? Op basis van uw wensen en de vorm van de trap ontwerpen we een obesitas lift op maat voor u. Het maakt hierbij niet uit wat de vorm is van uw trap. Mogelijk heeft u een trap met een bocht, een ronde trap of een trap met een tussenplateau. In ieder van deze situaties behoort een obesitas lift kopen tot de mogelijkheden.

Meer informatie over een obesitas lift kopen

Een obesitas lift kopen kan best ingewikkeld zijn. Wij adviseren u daarom graag over uw mogelijkheden! Wist u dat we een obesitas lift voor een rechte trap vaak al binnen enkele weken of zelfs een week bij u kunnen komen plaatsen? Een fijn vooruitzicht, wanneer u weer veilig omhoog wilt kunnen komen. Neem eens contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over een obesitas lift kopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug