tr75-750x950-v2

Heeft u obesitas en moeite met traplopen? Neem een obesitas traplift

Als u obesitas heeft en moeite heeft met traplopen, dan is de obesitas traplift van Triwa Trapliften een geschikte oplossing. Wij kunnen ervoor zorgen dat u met gemak naar boven gaat en weer beneden komt. Op die manier geven we u een deel van uw zelfstandigheid terug en bent u minder afhankelijk van anderen.

Kies voor handige functies obesitas traplift en pas design aan

De TR 60 is een obesitaslift voor rechte trappen. Voor ronde trappen is er een alternatief, de TR 75 of de TR 160. Net als al onze andere liften, kunt u de obesitas traplift uitrusten met functies die u handig vindt. Denk bijvoorbeeld aan elektrische bedieningsmogelijkheden of een opklapmechanisme, waardoor u in één klap een hoop ruimte bespaart. Ook kunt u het design van de lift aanpassen naar uw eigen smaak. Daardoor bepaalt u zelf hoe de traplift eruit komt te zien en gaat deze naadloos op in uw interieur.

Laat obesitas traplift plaatsen binnen een paar uur tijd

Kiest u voor onze obesitas traplift, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen een paar uur geplaatst wordt. Zo ingrijpend is een installatie namelijk niet, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Een verbouwing van uw huis is niet nodig, aangezien de traplift in de meeste gevallen op de treden van de trap wordt gemonteerd.

Traplift TR 60

De traplift TR 60 is inzetbaar als obesitaslift voor rechte en zeer steile trappen. Voor personen tot 160kg...

Traplift TR 75

De traplift TR 75 is geschikt als obestitaslift voor alle gebogen trappen die een stijging hebben tot...

Traplift TR 160

De traplift TR 160 is geschikt als obesitaslift voor de binnenzijde van gebogen en steile trappen...

Meer informatie over de obesitas-lift

Geïnteresseerd in de XL obesitas traplift? We vertellen u graag meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan onze winkel in Heerenveen. Natuurlijk kunnen we ook bij u thuis langskomen, om uw trap te bekijken en direct met een oplossing op maat te komen, dankzij onze obesitas traplift.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt