Een oprolbare oprit bestellen om uw woning makkelijker in te komen

Maak het makkelijker om uw woning binnen te komen, door voor een oprolbare oprit te kiezen. Een oprolbare oprit bestellen doet u heel eenvoudig bij Triwa Trapliften! Naast deze oprolbare opritten bieden we u verschillende trapliften aan. Een traplift kan interessant zijn voor in huis, maar ook voor buiten. Denk aan een situatie waarbij u een opstapje op moet komen met uw rolstoel of rollator. Het kan voorkomen dat het opstapje te hoog is voor de oprolbare oprit, waardoor een traplift als een goed alternatief gezien kan worden.

Voordelen van een oprolbare oprit bestellen

Een oprolbare oprit bestellen biedt u verschillende voordelen. Allereerst maakt dit hulpmiddel het heel eenvoudig om uw woning binnen te komen met een rolstoel of rollator! Dit is echter niet de enige reden om voor de oprolbare oprit te kiezen. Mogelijk bevindt uw woning zich direct aan een stoep. Om te voorkomen dat de stoep versperd wordt door een traplift of schuine oprit, kan de oprolbare variant de beste keuze voor u zijn. Nadat u de oprit gebruikt heeft, kunt u deze oprollen en in huis bewaren. Ideaal!

Een oprolbare oprit bestellen bij Triwa Trapliften

Bent u nieuwsgierig naar de werking van een oprolbare oprit? Of wilt u direct een oprolbare oprit bestellen? Op onze website vindt u meer informatie over dit product! Ook staan we u graag telefonisch of per mail te woord, wanneer u meer informatie wenst. Twijfelt u nog tussen een oprolbare oprit en een kleine traplift of schuine opgang? Door de voor- en nadelen van verschillende opties aan u voor te leggen, maken we het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug