Een oprolbare oprit kopen

Het kan handig zijn om een oprolbare oprit te kopen, wanneer u bijvoorbeeld een rolstoel hebt of over een scootmobiel beschikt. Oprolbare opritten kunnen voor iedereen een meerwaarde bieden, omdat u zo gemakkelijke uw huist of auto kunt in- of uitgaan. Ook voor verhuisbedrijven of transportbedrijven kunnen oprolbare opritten handig zijn. Door deze te plaatsen kunt u er altijd zeker van zijn dat de oprit begaanbaar is. Het is niet voor niets één van de meest universele en innovatieve producten die in de afgelopen jaren op de markt zijn verschenen. Triwa Trapliften komt u hierin graag tegemoet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Kenmerken van oprolbare opritten

  Oprolbare opritten hebben een hoge draagkracht en kunnen naar wens in lengte worden versteld. Ze zijn waterdoorlatend en tevens voorzien van een antislip laag. Zo kunt u altijd veilig van de oprit gebruik maken en doordat het water gemakkelijk kan wegstromen, loopt u niet het risico om uit te glijden met uw rolstoel. Op veilige wijze kunt u zo uw woning in en uitrijden. U kunt de breedte en lengte van de oprolbare opritten afstellen op de omvang van uw oprit. Zo zijn deze altijd uitermate geschikt voor elk doeleinde.

  Plaatsing van een oprolbare oprit

  De oprolbare oprit kan zonder bevestiging worden gebruikt. U kunt deze plaatsen over een trap, zodat u producten gemakkelijk naar binnen kunt rollen. Ook een rolstoel kan zo bij huizen naar binnen waar enkel trappen beschikbaar zijn. Doordat ze oprolbaar zijn, neemt u de oprit gemakkelijk met u mee om vervoer met rolstoel of scootmobiel optimaal te maken. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0513 648101 of schrijf ons via info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl