Personenlift kopen

Een personenlift of huislift is ideaal als traplopen een probleem is en u voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van een aparte lift. Een personenlift kopen bij Triwa Trapliften betekent kiezen voor kwaliteit. De personenlift is uiteraard veilig en geschikt voor het vervoeren van personen, u kunt hierbij kiezen voor een lift die groot genoeg is voor een rolstoel. Alle personenliften voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn onderhoudsarm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Een personenlift kopen voor meer gemak en comfort

  Niet alleen als u lichamelijk beperkt bent maar ook als u ruim behuisd bent kan een personenlift uitkomst bieden. Een personenlift kopen wordt dus niet alleen gedaan door mensen met een beperking of rolstoelgebruikers. U kunt zelf bepalen welk type personenlift u wilt laten informeren. ER zijn fraaie modellen beschikbaar maar ook zeer praktische ruimtebesparende liften die ook in een kleinere woning prima geplaatst kunnen worden. Triwa Trapliften kan u hierover uiteraard adviseren voordat u een bestelling plaatst.

  Vraag vrijblijvend meer informatie over een comfortabele personenlift

  Heeft u plannen om een personenlift te laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend informatie en advies bij Triwa Trapliften in Heerenveen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0513 – 64 81 01. Wij hebben ook een vestiging in Arnhem en in Zaandam. Via het aanvraagsysteem op de website kunt u eenvoudig een offerte voor een traplift aanvragen. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een reactie met een passend aanbod. Voor vragen en advies zijn wij uiteraard ook per e-mail bereikbaar. Ons adres is info@triwa.nl of gebruik het contactformulier op de website. Ook dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een reactie.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl