Kies voor een veilige plateaulift in Friesland

Het kan steeds lastiger voor u zijn, om veilig naar boven en beneden te komen. Mogelijk heeft u te kampen met een lichamelijke beperking, of is uw stabiliteit ernstig verslechterd. In beide gevallen kan de aanschaf van een plateaulift in Friesland het overwegen waard zijn. Met een plateaulift vergroot u uw eigen veiligheid in huis. U hoeft niet langer met veel moeite uw trap op te komen, maar kunt met uw rollator of rolstoel op het plateau rijden. De plateaulift brengt u vervolgens veilig omhoog. Voor de aanschaf van een plateaulift in Friesland bent u bij Triwa Trapliften op de juiste plek. Wij kunnen u in vrijwel iedere situatie een passende oplossing bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een plateaulift in Friesland

  Niet alleen binnen uw woning kan een plateaulift in Friesland goed van pas komen. Er zijn veel woningen met een klein opstapje. Voor mensen in een rolstoel of met een rollator is het niet mogelijk om over zo’n opstapje heen te komen. Door voor een plateaulift te kiezen maakt u het ook voor hen of voor uzelf mogelijk om binnen te komen. Het plaatsen van een plateaulift in Friesland begint voor onze vakmensen bij het inventariseren van uw wensen en de ruimte in en rondom uw woning. Op basis hiervan zullen we u een passend voorstel doen voor de montage van een plateaulift in Friesland.

  Persoonlijk advies over plateaulift in Friesland

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij het laten plaatsen van een plateaulift in Friesland heeft? Of bent u benieuwd welk type lift het beste bij uw woning past? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar, om de mogelijkheden aan u voor te leggen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl