Een plateaulift kopen voor in huis

Maak het makkelijker om van boven naar beneden te komen, door voor het gebruik van een plateaulift in huis te kiezen. Een plateaulift kopen doet u bij Triwa Trapliften! Wij bieden een breed scala aan trapliften aan, waarvan plateauliften een onderdeel zijn. Het voordeel van een plateaulift ten opzichte van een normaal model traplift, is het feit dat u hier met een rollator of rolstoel op kunt rijden. Op deze manier hoeft u niet eerst van uw rolstoel op een los stoeltje te gaan zitten. Het gebruik van een plateaulift kan op verschillende plekken binnen en buiten uw woning interessant zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Plateaulift kopen voor binnen en buiten uw woning

  Een plateaulift kopen kan het overwegen waard zijn, wanneer u buiten een opstapje heeft. Door voor een plateaulift te kiezen, hoeft u geen losse opgang aan te leggen voor uw rolstoel of rollator. Ook bij bijvoorbeeld een veranda in de tuin, komt een dergelijke lift goed van pas. In huis kunt u de plateaulift gebruiken om van de begane grond naar de eerste verdieping te komen. De liften worden zo uitgevoerd, dat de kans op een val van de lift vrijwel volledig kan worden uitgesloten. Zo kunt u veilig omhoog en naar beneden komen met een rolstoel of rollator.

  Advies bij een plateaulift kopen

  Wilt u ook een plateaulift kopen voor in huis? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. We leggen onze mogelijkheden graag aan u voor en adviseren u over de verschillende soorten trapliften, die worden aangeboden. Waar in of buiten uw woning wilt u een plateaulift gebruiken?

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl