Comfortabeler wonen met een platformlift aanbieding

Door te kiezen voor een platformlift aanbieding voegt u meer comfort toe aan uw woning, zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Een traplift is leverbaar in verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld tussen een klassieke traplift en een aangepaste platformlift. Het laatstgenoemde model is voornamelijk interessant wanneer u met een rolstoel of rollator omhoog wilt kunnen komen. In andere gevallen is een klassieke traplift vaak de beste optie. Triwa Trapliften biedt u niet alleen regelmatig een platformlift aanbieding aan, ook voorzien we u graag van persoonlijk advies.

Platformlift aanbieding gebruiken voor uw woning

Naarmate u ouder wordt zal het steeds lastiger om naar boven te komen. Dat geldt ook wanneer u door een ziekte of ongeluk in een rolstoel terecht bent gekomen. Gelukkig hoeft u in beide gevallen niet direct te verhuizen! Door een platformlift aanbieding te gebruiken kunt u een handig hulpmiddel in huis laten monteren, waarmee u veilig naar een eerste verdieping komt. Een platformlift biedt voldoende ruimte om hier samen met uw rolstoel of rollator op te kunnen gaan staan. Daarbij is deze lift afsluitbaar, om te voorkomen dat u hier af kunt vallen.

Advies bij keuze voor platformlift aanbieding

Het is doorgaans niet eenvoudig om zelf te bepalen welke platformlift aanbieding het meest geschikt is voor uw woning. Neem eens contact op met de professionals van Triwa Trapliften. Zij kunnen u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden die u heeft. Ook kunnen ze u meer vertellen over de verschillen tussen een platformlift aanbieding, een klassieke traplift en bijvoorbeeld een huislift. Zo vindt u altijd een traplift die aansluit op uw persoonlijke wensen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug