Mogelijkheden bij een platformlift in Friesland

De aanschaf van een platformlift in Friesland kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u plotseling in een rolstoel terechtkomt na een ernstig ongeval of het oplopen van een ziekte. In zo’n geval kunt u niet langer via uw normale trap omhoog. Om te voorkomen dat u naar een andere woning moet verhuizen, kan het kopen van een platformlift in Friesland de uitkomst voor u bieden. Ook bij senioren is het gebruik van een platformlift soms aan te raden. Senioren raken hun kracht en evenwicht kwijt als zij ouder worden, wat de kans op een val van de trap vergroot. Met een platformlift in Friesland gaat u deze gevaarlijke situaties tegen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Platformlift in Friesland laten monteren

  De keuze voor een platformlift in Friesland begint voor ons bij het inventariseren van uw persoonlijke wensen en situatie. Samen bekijken we welk type lift het beste aansluit op uw trap. Kiest u bijvoorbeeld voor een platformlift bij de ingang van uw woning, een platformlift in huis, of heeft u dit type lift elders rond uw woning nodig? Op basis van de beschikbare ruimte, beoordelen we hoe de lift het beste gemonteerd kan worden. In principe kunnen we in iedere situatie een passende lift aanbieden. Een alternatief voor een platformlift kan een traplift zijn.

  Advies over een platformlift in Friesland

  Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u kunnen bieden bij het monteren van een platformlift in Friesland? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen onze mogelijkheden graag aan u voor. Dit maakt het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Op het moment dat u tevreden bent, beginnen we aan het plaatsen van de lift.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl