Platformlift huren in Sneek

Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van verschillende soorten liften voor in huis. Naast de klassieke traplift om veilig van beneden naar een eerste- of tweede etage van uw woning te komen, kan ook een platformlift huren in Sneek het overwegen waard zijn. Kies hier bijvoorbeeld voor, wanneer u langere tijd moet revalideren van een operatie. Als gevolg van deze operatie zit u de komende tijd wellicht in een rolstoel. Een platformlift huren in Sneek is niet alleen interessant voor particulieren. Ook bedrijven kunnen hier baat bij hebben, wanneer een medewerker onverwachts in een rolstoel terecht is gekomen. Door een platformlift te huren bij Sneek, kan de medewerker naar uw bedrijfspand blijven komen. Het is een vorm van goed werkgeverschap!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een platformlift huren in Sneek

  We bieden u verschillende mogelijkheden, wanneer u een platformlift huren bij Sneek overweegt. Heeft u al een beeld van de eisen en wensen waaraan deze huislift moet voldoen? Naast een platformlift die u de mogelijkheid biedt om met een rolstoel omhoog te komen, kunt u ook kijken naar een fietslift. Een fietslift kan wenselijk zijn binnen grote appartementencomplexen. Vaak werkt men hier met fietsenstallingen die over meerdere etages beschikken. Zonder fietslift kan het voor bewoners te zwaar zijn om hun fiets naar een hogere etage te brengen. Het maakt dat de fietsenstalling beneden al snel erg chaotisch wordt.

  Advies bij een platformlift huren rond Sneek

  Wilt u persoonlijk advies over het type platformlift wat het beste past bij uw situatie? Neem in dat geval eens contact met ons op. We maken een platformlift huren bij Sneek graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Op basis van uw wensen leggen we de opties aan u voor.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl