Platformlift in Friesland gebruiken om veiliger boven te komen

Verschillende redenen maken dat het gebruik van een platformlift in Friesland het overwegen waard kan zijn. Mogelijk heeft u te kampen met een lichamelijke handicap, waardoor u in een rolstoel zit. Om boven te komen zou u zich voortdurend bij de trap omhoog moeten trekken, met alle risico’s van dien. Een platformlift in Friesland voorkomt dat dergelijke situaties zich nog voor zullen doen! De platformlift is groot genoeg om met uw rolstoel op te kunnen rijden. Sluit het deurtje en laat u veilig en snel naar boven brengen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een platformlift in Friesland

  Een platformlift in Friesland gebruiken begin met een inventarisatie van uw wensen. Waar wilt u de platformlift bijvoorbeeld gebruiken? Niet alleen in huis kan een platformlift van pas komen. Denk bijvoorbeeld ook aan een situatie waarbij u een opstapje over moet komen om naar binnen te gaan. De platformlift zorgt ervoor, dat u straks veel gemakkelijker naar binnen kunt rijden. Dit is niet alleen interessant voor mensen in een rolstoel, maar bijvoorbeeld ook voor senioren met een rollator. Platformliften worden in verschillende modellen aangeboden. Triwa Trapliften voorziet u graag van persoonlijk advies.

  Persoonlijk advies bij aanschaf platformlift in Friesland

  Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren over mogelijkheden die u heeft. Voor welk formaat platformlift kiest u? Waar gebruikt u de platformlift? Enzovoorts. Nadat wij de opties voor u op een rijtje hebben gezet, zal het veel gemakkelijker worden om tot een weloverwogen keuze te komen. Hierbij kunnen we u ook voorbeelden van andere projecten laten zien. Naast platformliften bieden we traditionele platformliften aan.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl