Een platformlift kopen in Groningen bij Triwa Trapliften

Een platformlift kopen in Groningen kan het overwegen waard zijn, wanneer u steeds minder goed ter been bent. Platformliften maken het veiliger om naar boven te komen, waardoor de kans op een val van de trap sterk afneemt. Daarbij biedt een platformlift het voordeel, dat u een rolstoel of rollator mee naar boven kan nemen. Op dit punt wijkt een platformlift af van een traplift, waarbij u op een stoeltje plaatsneemt om naar boven te kunnen gaan. Bij zo’n traplift heeft u geen steun meer, wanneer u op de eerste of tweede etage van uw woning aankomt. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze platformliften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van een platformlift kopen in Groningen

  Het voornaamste voordeel van een platformlift kopen in Groningen is het feit, dat de kans op ongelukken afneemt. Daarbij kunt u langer in uw eigen woning blijven leven. Wanneer u te maken krijgt met een ernstig ongeluk, zult u wellicht op zoek moeten gaan naar een gelijkvloerse woning. Een platformlift kopen in Groningen maakt dit echter overbodig. De platformlift maakt dat u ook in een rolstoel naar boven kunt komen. De platformliften zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Buiten zou u de platformlift kunnen gebruiken, als u een woning met een opstapje heeft.

  Platformlift kopen in Groningen begint met advies

  Wanneer u de aanschaf van een platformlift in Groningen overweegt, voorzien we u graag van advies. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje, wat het makkelijker maakt om tot een weloverwogen keuze te komen. Bovenal zijn de platformliften uit ons assortiment van een hoge kwaliteit. Zo heeft u hier vele jaren plezier van!

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl