Overweeg een platformlift in Groningen binnen uw huis

Heeft u al eens overwogen om een platformlift binnen uw woning in Groningen te laten monteren? Een platformlift biedt u verschillende voordelen. Het maakt het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk om naar boven te komen. Daarbij is het voor senioren mogelijk om hun rollator mee te nemen. Verwissel een platformlift niet met een traditionele traplift. Zoals de naam al doet vermoeden, is een platformlift in Groningen voorzien van een platform. Dit platform biedt voldoende ruimte voor een rolstoel, rollator, of soortgelijk hulpmiddel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Mogelijkheden bij een platformlift in Groningen

  Een platformlift in Groningen aanschaffen begint bij het op een rijtje zetten van de mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een platformlift in huis, of wilt u deze buiten de deur laten plaatsen? Een platformlift buiten uw woning gebruiken is interessant, wanneer u een opstapje in huis heeft. Het opstapje maakt het voor mensen in een rolstoel of met een rollator lastig om naar binnen te komen. In plaats van het aanleggen van een schuine opgang, kan een platformlift in Groningen de oplossing voor u zijn. Voor het aanleggen van een schuine opgang heeft u meer ruimte nodig.

  Persoonlijk advies over platformlift in Groningen

  Overweegt u een platformlift in Groningen te kopen? Laat u adviseren door een van onze experts. In vrijwel iedere situatie kunnen zij u een passende oplossing bieden, waarmee u weer naar boven kunt komen. Daarbij is een platformlift dermate veilig, dat de kans op ongelukken minimaal wordt. Het komt regelmatig voor, dat ouderen van de trap vallen en hierbij botten of heupen breken. Door voor een veilige platformlift in Groningen te kiezen, gaat u dit tegen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl