Aanschaf van platformliften in Groningen biedt diverse voordelen

Wanneer u in een rolstoel zit kan het een hele uitdaging zijn om uw woning binnen te komen. Laat staan, om naar de eerste of zelfs tweede etage van het huis te komen. Het gebruik van platformliften in Groningen biedt u meer comfort in huis! Met een platformlift komt u heel eenvoudig naar binnen en naar een eerste of tweede etage. Ideaal, wanneer u niet wilt verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Zonder platformlift zou het vrijwel onmogelijk zijn om nog naar boven te komen. Uzelf bij de trap omhoog proberen te trekken is immers bepaald niet veilig!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Verschillende modellen platformliften in Groningen

  Platformliften in Groningen worden in verschillende modellen aangeboden. Hierbij zit het verschil voornamelijk in het formaat van het platform en de plek waar deze gebruikt wordt. U kunt de platformlift buiten uw woning inzetten om naar binnen te komen, of in huis monteren. Het is vanzelfsprekend belangrijk, dat u hier voldoende ruimte voor heeft. De werking van een platformlift is heel eenvoudig. U rijdt met uw rolstoel of rollator op het platform, welke u vervolgens naar boven brengt. Zo makkelijk als u omhoog beweegt, zo makkelijk en snel komt u ook weer beneden. Een alternatief voor platformliften in Groningen is het gebruik van een traditionele traplift.

  Meer informatie over platformliften in Groningen

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die platformliften in Groningen u bieden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Door de mogelijkheden aan u voor te leggen, maken we het makkelijker om tot weloverwogen keuzes te komen. Ook laten we u graag voorbeelden van andere projecten zien.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl