Platformlift kopen om veilig omhoog te kunnen komen

Bent u minder mobiel, of zit u bijvoorbeeld in een rolstoel? In dat geval kan het erg lastig, zo niet onmogelijk zijn om nog naar de eerste etage van uw woning te komen. Veel senioren met mobiliteitsproblemen hebben dan ook de wens om naar een gelijkvloerse woning te verhuizen. Het beperkte aanbod op de woningmarkt maakt het echter niet eenvoudig om een geschikte woning te vinden. Daarbij zijn veel mensen gehecht aan de plek waar zij wonen en de mensen die zij om zich heen hebben. Gelukkig zijn er mogelijkheden om uw woning toegankelijk te maken voor minder mobiele senioren. Een platformlift kopen is een van de mogelijkheden die u hierbij heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van een platformlift kopen voor in huis

  Een platformlift kopen biedt als voornaamste voordeel, dat u hier met uw rollator of rolstoel op kunt rijden. Zo kunt u heel eenvoudig naar de eerste etage van uw woning komen, zonder uit uw rolstoel te moeten stappen. Een alternatief voor zo’n platformlift zou een traplift kunnen zijn. Bij een traplift is het echter niet mogelijk om uw rollator of rolstoel mee te nemen. Een ander voordeel van een platformlift kopen, is de mogelijkheid om deze zowel binnen als buiten uw woning te gebruiken. Ideaal, wanneer u via een opstapje uw woning binnen moet komen.

  VRAAG MEER INFORMATIE AAN OVER EEN PLATFORMLIFT KOPEN

  Bent u benieuwd welk model platformlift het beste bij uw woning past? Of wilt u meer weten over een platformlift kopen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen een offerte voor u opstellen. Zo weet u precies wat de platformlift u zal kosten, als u deze in huis laat plaatsen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl