Berekenen van prijsindicatie traplift

Wanneer u de aanschaf van een traplift voor thuis overweegt, wilt u vooraf een prijsindicatie voor de traplift hebben. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het is op voorhand lastig om direct een prijsindicatie te geven, daar de prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van uw trap in huis, de lengte van de trap, enzovoorts. Mogelijk kiest u voor een traplift welke van de begane grond naar de zolder van uw woning loopt. Dit brengt logischerwijs meer kosten met zich mee, dan een klassieke rechte traplift naar uw eerste etage. Triwa Trapliften komt graag bij u langs voor een prijsindicatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Prijsindicatie traplift nieuw of tweedehands model

  Informeer naar een prijsindicatie voor een traplift die nieuw is en voor een tweedehands model. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een traplift. Een tweedehands traplift is vaak aanzienlijk goedkoper dan een nieuw model. De kwaliteit van een tweedehands traplift hoeft echter niet veel minder te zijn. De traplift is soms heel beperkt gebruikt, voordat iemand naar een andere locatie verhuisde. Een voordelige optie, wanneer u comfortabel en veilig naar uw slaapkamer wilt kunnen bewegen! Ook een prijsindicatie van een traplift huren kan het opvragen waard zijn.

  Direct prijsindicatie traplift aanvragen

  Wilt u een prijsindicatie van een traplift? Neem in dat geval eens contact met ons op. We berekenen graag vrijblijvend voor u, wat een traplift voor uw woning ongeveer zal kosten. Hierbij inventariseren we vooraf uw wensen. Gaat u voor een nieuwe of tweedehands traplift? Wilt u een losse traplift, of een model die naar zolder loopt? Wilt u een klassiek model of een traplift voor mensen die lijden aan obesitas? Enzovoorts.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl