Rechte traplift TR 10

Zoekt u een traplift voor uw rechte trap? De TR 10 heeft als voordeel het continue oplaadsysteem. Dit betekend dat de traplift op elke plek op de rail wordt geladen en dus nooit verkeerd wordt geparkeerd, wat een lege accu kan hebben tot gevolg. De TR 10 kent 1 basis model, zonder verdere opties.

Kenmerken
Veilig en betrouwbaar
Deze traplift gebruikt u dag-in-dag-uit met een veilig en comfortabel gevoel. U kunt vertrouwen op de degelijke constructie.

Overal inzetbaar
Overal neer te zetten zonder dat de accu leeg raakt. Dit kan omdat op elke plek van de rail de accu wordt opgeladen.

Veiligheidssensoren
Uw veiligheid wordt nog eens extra onderstreept dankzij veiligheidssensoren. Bevindt zich iets tussen de lift en de treden, dan stopt de lift automatisch dankzij het start-/stopsysteem.

Zeer smalle lift
De TR 10 is uitstekend te gebruiken bij zeer smalle trappen. Hij is uitgerust met een zeer smalle lift waardoor deze weinig ruimte inneemt.

Onderhoudsvrije accu
Vrees niet dat u ooit stil komt te staan met de TR 10, want dankzij zijn onderhoudsvrije accu laat hij u zelfs bij een stroomuitval niet zitten.

Voorkom een overbodige verbouwing; kies de TR 10 rechte traplift

Een groot voordeel van de TR 10 rechte traplift: de plaatsing is een simpele klus. Binnen een paar uur kunt u comfortabel naar boven en beneden. Een ingrijpende verbouwing is dus helemaal niet nodig. Meer weten over de TR 10 rechte traplift? Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt