Rechte traplift huren in Lemmer

Na een ingrijpende operatie breekt er vaak een periode van revalideren aan. Dit doet u veelal thuis. Daar het mogelijk lastig is om de trap zelf op en af te komen, heeft u in de basis twee opties: uw bed naar beneden halen of een comfortabele traplift laten monteren langs uw trap. De traplift brengt u veilig omhoog en weer naar beneden tijdens uw revalidatietraject. Wist u dat het investeren in een blijvende traplift in zo’n situatie niet direct noodzakelijk is? Een rechte traplift huren bij Lemmer kan een goed alternatief zijn. U betaalt maandelijks een vast bedrag, waartegen u de traplift onbeperkt kunt gebruiken. Nadat u hersteld bent, laat u de traplift uit uw woning verwijderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen rechte traplift huren bij Lemmer

  Een rechte traplift huren bij Lemmer in plaats van het kopen hiervan biedt verschillende voordelen. Voor mensen die revalideren en daardoor tijdelijk hun trap niet goed op en af kunnen komen, biedt het huren van een traplift het voordeel dat er niet op het model wordt afgeschreven. Zou u een traplift kopen en deze vervolgens weer verkopen, is dat wel het geval. U bent hierbij mogelijk duurder uit. Daarbij hoeft u vooraf geen grote investering te doen; ideaal, wanneer u niet heeft zien aankomen een traplift nodig te hebben. Het grootste voordeel van een rechte traplift huren in Lemmer is wellicht het gegeven, dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Senioren die de trap niet meer op kunnen komen, hoeven met een gehuurde traplift niet te verhuizen.

  Advies bij een rechte traplift huren in Lemmer

  Wilt u meer weten over uw mogelijkheden en de voorwaarden van een rechte traplift huren in Lemmer? De specialisten van Triwa Trapliften adviseren u graag persoonlijk. Wij hebben een ruime ervaring in het leveren en monteren van kwalitatief hoogwaardige, stevige trapliften in woningen en binnen bedrijfspanden.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl