Rechte traplift kopen in Friesland

Kost het u veel moeite om op de eerste verdieping van uw woning te komen? Bent u in het verleden al eens van de trap gegleden, toen u in de ochtend van boven naar beneden kwam? Een rechte traplift kopen in Friesland kan in dergelijke situaties het overwegen waard zijn. Met een traplift maakt u uw woning niet alleen veiliger; het vergroot ook uw comfort in huis. De traplift is een krachtig hulpmiddel om u langer in uw eigen, vertrouwde omgeving te laten woning. Daarbij maakt dit een grondige renovatie, waarbij u de slaapkamer bijvoorbeeld naar beneden verplaatst niet direct noodzakelijk. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van rechte trapliften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van rechte traplift kopen in Friesland

  In ons assortiment biedt u kwalitatief hoogwaardige trapliften, welke verschillende toepassingen kennen. Een klassieke rechte traplift kopen in Friesland is niet alleen interessant voor senioren, die steeds moeizamer naar de eerste verdieping komen. Overweeg een traplift ook, wanneer u betrokken bent geweest bij een zeer ernstig ongeval of wanneer u een heftige operatie heeft moeten ondergaan. In de periode dat u herstellende bent, helpt de traplift u veilig naar uw slaapkamer of bijvoorbeeld de badkamer te komen.

  Kwalitatief goede rechte traplift kopen in Friesland

  Wanneer u kiest voor een rechte traplift kopen in Friesland bij Triwa Trapliften, verzekert u zichzelf van een kwalitatief hoogwaardig product. Onze trapliften gaan lang mee, zijn uiterst stevig en worden zowel nieuw, als ook als tweedehands model aangeboden. Een tweedehands rechte traplift kopen in Friesland is interessant, wanneer u al op leeftijd bent of zoekt naar een voordelige optie. Neem gerust contact met ons op, zodat onze adviseurs u meer kunnen vertellen over uw mogelijkheden bij de keuze voor een traplift in huis.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl