Rechte traplift kopen in Gelderland

Kies voor een veilige rechte traplift in huis, om het risico op een val van de trap tot een minimum te beperken. De traplift brengt u naar de eerste en indien gewenst, tweede verdieping van uw woning. Zo hoeft u zelf de trap niet meer op te klimmen en kunt u langer in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Niet alleen voor senioren kan een rechte traplift kopen in Gelderland interessant zijn. Het geldt ook voor mensen die revalideren van een ingrijpende operatie. In plaats van het naar beneden halen van het bed, kunnen zij tijdelijk een rechte traplift naast de trap laten monteren. Triwa Trapliften is een vertrouwd aanbieder van duurzame, kwalitatief hoogwaardige trapliften.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Aanpak bij een rechte traplift kopen in Gelderland

  Een rechte traplift kopen in Gelderland begint doorgaans bij het inmeten van de traplift. Het zal voor zich spreken, dat een rechte traplift uitsluitend te gebruiken is bij rechte trappen. Is er binnen uw woning voor een gebogen trap gekozen? Dat hoeft geen probleem te vormen; we bieden er een ander model traplift voor aan. Het voordeel van een rechte traplift kopen in Gelderland is het feit, dat deze trapliften vaak al binnen enkele dagen geleverd kunnen worden mits op voorraad. Wij zorgen voor een degelijke, vakkundige montage na levering.

  Rechte traplift kopen in Gelderland bij Triwa Trapliften

  Spreken de voordelen van een rechte traplift kopen in Gelderland u aan? Op onze website vindt u de brochure van onze rechte traplift (model TR 60). Neem gerust contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over deze trapliften en de diverse andere modellen die we u bieden om u veilig de trap op en af te laten gaan.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl