Betrouwbare rollator kopen in Friesland

Heeft u het gevoel uw evenwicht af en toe te verliezen tijdens een wandeling, of het dagelijks leven in huis? Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid, door een rollator kopen in Friesland te overwegen. Met een rollator heeft u niet alleen het gevoel van zekerheid terug tijdens een wandeling of het doen van de boodschappen; ook bieden modellen van Triwa Trapliften een handige tas aan de voorzijde. Hierin heeft u voldoende ruimte voor uw boodschappen, een cadeau voor een jarige die u bezoekt, enzovoorts. Ook praktisch: aan de zijkant bevindt zich een optionele houder voor uw wandelstok. Heeft u een rollator kopen in Friesland al eens overwogen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Praktische rollator kopen in Friesland

  Bij een rollator kopen in Friesland zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Niet alleen de betrouwbaarheid en veiligheid van een rollator zijn belangrijk. Denk ook aan de eenvoud waarmee u het model inklapt en opbergt, of bijvoorbeeld meeneemt in uw auto. De modellen rollators van Triwa Trapliften hebben een korte draaicirkel en kunnen eenvoudig tot een compact formaat worden ingeklapt. Zo neemt de rollator maar weinig ruimte in. De rollator wordt in verschillende modellen aangeboden, waarbij de variatie voornamelijk in de extra’s zit die u toevoegt en de kleur van het model.

  Advies bij een rollator kopen in Friesland

  Een rollator kopen in Friesland kan een grote stap voor u zijn. Persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft en de factoren waarop u dient te letten bij de aankoop van een rollator kan wenselijk zijn. De specialisten van Triwa Trapliften bieden u dit advies graag aan. Laten we samen bekijken welk model rollator het beste op uw persoonlijke wensen en behoeften aansluit.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl