Rolstoellift in Groningen laten installeren

De keuze voor een rolstoellift in Groningen kan in verschillende situaties verstandig zijn. Het gebruik van een rolstoellift is bijvoorbeeld interessant wanneer u onverwacht in een rolstoel terecht gekomen bent. Niet alleen als particulier kunt u baat hebben bij een rolstoellift in Groningen. Ook bedrijven kiezen steeds vaker voor een dergelijk hulpmiddel binnen hun bedrijfspand. Het helpt hen te voorkomen, dat invalide medewerkers onverhoopt op zoek moeten gaan naar ander werk. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van rolstoelliften in Groningen. We helpen u graag bij het zoeken naar een geschikt model lift.

Mogelijkheden bij een rolstoellift in Groningen

Wanneer u op zoek bent naar een rolstoellift in Groningen bieden we u verschillende mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld naar een rolstoellift voor binnen, of wilt u deze buiten uw pand kunnen gebruiken? Hoe breed moet de rolstoellift zijn? Naar welke etages van uw pand moet de lift u brengen? Enzovoorts. Op basis van uw wensen en de situatie binnen uw woning, ontwerpen we een rolstoellift welke hier naadloos op aansluit. Er zijn zeer ruimtebesparende modellen op de markt, welke maken dat een rolstoellift in vrijwel ieder pand gebruikt kan worden. Het voorkomt dat u uw vertrouwde omgeving moet verlaten, wanneer u in een rolstoel zit.

Aan de slag met het plaatsen van een rolstoellift in Groningen

Bent u benieuwd welke mogelijkheden u exact heeft bij de keuze voor het laten plaatsen van een rolstoellift in Groningen? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Neem eens contact met ons op, zodat we de diverse mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Pas op het moment dat u volledig tevreden bent over de rolstoellift voor uw pand, gaan we aan de slag met de montage hiervan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug