STALEN TRAP KOPEN

Een stalen trap kan in heel veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Stalen trappen kopen gebeurt vaak voor het aanbrengen van een vluchtroute, bijvoorbeeld bij flatgebouwen. Maar u kunt ook kiezen voor een trap voor het bereiken van een projectplatform. Ligt de ingang van uw woning of kantoor niet op straathoogte? Met een stevige stalen trap van Triwa zorgt u voor perfecte bereikbaarheid. Stalen trappen kunnen door ons in alle mogelijke vormen worden gemaakt, wij leveren voor iedere situatie maatwerk indien gewenst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  EEN STALEN TRAP KOPEN VOOR OPTIMALE BEREIKBAARHEID

  Een stalen trap kopen kan voor talrijke situaties. U kunt een stalen trap ook in een door u gewenste kleur laten leveren, bijvoorbeeld bij een evenement waarbij de trap extra op moet vallen. De trap wordt als dat nodig is voor u speciaal op maat gemaakt met toepassing van de juiste materialen. Zo krijgt u dus in alle opzichten de trap die u wenst en die voor uw specifieke situatie de beste oplossing is. De veiligheid staat uiteraard altijd voorop. U kunt een trap laten voorzien van antislip materiaal om vallen en uitglijden te voorkomen. Dit is onder andere aan te bevelen als er sprake is van een vochtige omgeving.

  VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN VOOR UW STALEN TRAP

  Bent u op zoek naar een stalen trap die vele jaren lang mee gaat? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor een stalen trap op maat gemaakt door Triwa. Een stalen trap kopen was nog nooit zo eenvoudig. Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0513 – 64 81 01. Of stuur uw vraag of uw offerte-aanvraag naar ons e-mailadres info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl