Stalift in Drachten laten plaatsen

Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van verschillende soorten liften voor thuis, of binnen uw bedrijfspand. Naast de klassieke traplift, kan ook een stalift in Drachten overwogen worden. Een stalift vergroot, net als een traplift, de mobiliteit van bewoners of bijvoorbeeld medewerkers. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u bij een stalift op het plateau gaan staan. U hoeft niet op het zitje van de traplift te gaan zitten. Triwa Trapliften kan een stalift in Drachten op maat voor u ontwerpen, zodat deze naadloos aansluit op de vorm van uw trap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug

    Mogelijkheden bij keuze voor stalift in Drachten

    Een stalift in Drachten is leverbaar in verschillende modellen. Vaak beginnen onze adviseurs met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Aan welke eisen moet de stalift voor u voldoen? Zoals reeds genoemd wordt de stalift op maat ontwikkeld, om deze perfect aan te laten sluiten op uw trap. Het maakt hierbij niet uit of het om een rechte- of gebogen trap gaat. In beide gevallen is het monteren van een stalift in Drachten mogelijk. We laten u graag voorbeelden zien van staliften en andere mogelijkheden die u heeft, om uw mobiliteit thuis of op kantoor te vergroten.

    Stalift in Drachten kopen of huren

    U heeft bij Triwa Trapliften de mogelijkheid om een stalift in Drachten te kopen, of om deze te huren. Het huren van trapliften kan interessant zijn, wanneer u bijvoorbeeld gedurende enkele maanden moet revalideren. Na dit revalidatietraject heeft u de stalift mogelijk niet meer nodig. Door een model te huren hoeft u geen grote investering te doen in een hulpmiddel wat u na de revalidatie niet meer zal gebruiken. Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

    Contactformulier

      Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

      Contactgegevens

      Triwa Trapliften
      Denemarkendreef 10
      8447 SG Heerenveen

      +31 (0)513-64 81 01
      info@triwa.nl