Stalift in Drenthe kopen bij Triwa Trapliften

Kost het u steeds meer moeite om naar boven te komen, maar wilt u wel in uw huidige woning blijven wonen? Wellicht is een stalift in Drenthe iets voor u! Ook bij een revalidatie of wanneer u door lichamelijk letsel niet meer zelfstandig de trap op kunt lopen, is een stalift het overwegen waard. Triwa Trapliften helpt u graag verder met een op maat gemaakte stalift, volledig aangepast naar uw persoonlijke wensen en de situatie bij u thuis. Het maakt hierbij niet uit of u een rechte trap heeft of bijvoorbeeld een gebogen trap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen stalift in Drenthe

  Met een stalift in Drenthe komt u veilig boven. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt een stalift u de mogelijkheid te blijven staan. Het model beschikt zowel aan de achterzijde als zijkant over een steun, waaraan u zich vast kunt houden tijdens de beweging van de stalift. Het model is uitgevoerd met een ruim plateau, waarop u plaatsneemt. Overigens is ook een stalift, net als een traditionele traplift, uitgevoerd met een compact zitje. Zo kunt u ook zittend naar boven, of het zitje als steun gebruiken om tegenaan te leunen.

  Advies bij keuze voor een stalift in Drenthe

  Het kan best lastig zijn om voor uzelf te bepalen welk type trap-, platform- of stalift in Drenthe het meest geschikt voor u is. Dit begrijpen we heel goed! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat onze adviseur u verder kan helpen. Samen inventariseren we uw wensen en meten uw trap op, om op basis daarvan tot een passend ontwerp te kunnen komen voor uw lift in huis. Bovenal helpt een stalift u langer in uw vertrouwde omgeving te wonen en uw comfort in huis te vergroten.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl