Veilig naar boven met een stalift in Friesland

Naarmate u ouder wordt, kost het u mogelijk steeds meer moeite om naar boven te komen. Daarbij loopt u het risico om als gevolg van instabiliteit van de trap te vallen. U moet er niet aan denken, wat hier de consequenties van kunnen zijn! Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van liften, die u veilig naar boven laten bewegen. Een stalift in Friesland laten monteren is hierbij een van de mogelijkheden die u heeft. Het is een goed alternatief voor een traditionele traplift of bijvoorbeeld een platformlift. Verschillende factoren bepalen welke van deze liften het meest geschikt voor u is. We vertellen u er graag meer over!

Stalift in Friesland laten monteren

Bij een stalift in Friesland wordt gekozen voor een lift, welke een klein plateau aan de onderzijde heeft. Aan de achterzijde bevindt zich een zitje. U kunt op het plateau blijven staan, of op het zitje gaan zitten. Daarbij heeft de stalift aan de zijkant een handvat waaraan u zich vast kunt houden, terwijl de traplift u omhoog brengt. Het is een hele veilige en robuuste oplossing, waar u vele jaren plezier van zal hebben. Triwa Trapliften biedt zowel nieuwe staliften in Friesland aan, als tweedehands modellen.

Advies over het gebruik van een stalift in Friesland

Wilt u meer informatie over het gebruik van een stalift in Friesland? Bent u benieuwd of een stalift voor u de beste oplossing is om weer veilig naar boven te kunnen komen? De adviseurs van Triwa Trapliften staan voor u klaar, om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. We leggen de verschillende mogelijkheden graag aan u voor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug