Kies voor een stalift in Groningen voor uw pand

Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van diverse soorten liften voor particulieren en zakelijke partijen. Kies bijvoorbeeld voor een regulier model traplift, een platformlift of een stalift in Groningen! Een stalift biedt verschillende voordelen en heeft als voornaamste doel, om uzelf of uw bezoekers veilig naar de eerste of tweede etage van het pand te brengen. In het bijzonder wanneer mensen minder stabiel zijn, kan traplopen voor gevaarlijke situaties zorgen. U moet niet denken aan de mogelijke consequenties van een val van de trap!

Mogelijkheden bij een stalift in Groningen

Het idee van een stalift in Groningen is dat een gebruiker op een plateau gaat staan en hierbij tegen de achterzijde van de stalift leunt. De gebruiker kan zich vasthouden aan een handvat, welke zich aan de zijkant van de stalift bevindt. Een stalift kan voorzien zijn van een zitje. Zo heeft een gebruiker van de stalift in Groningen verschillende mogelijkheden. De stalift wordt direct langs de trap gemonteerd. Hierbij maakt het niet uit, of u een rechte trap heeft, of bijvoorbeeld een trap met daarin een plateau of bocht. Onze adviseurs denken graag met u mee, wanneer u een stalift in Groningen wilt laten plaatsen.

Advies bij aankoop van een stalift in Groningen

Het kan best lastig zijn, om een keuze te maken uit de verschillende soorten liften voor in huis. Welk type lift is het meest geschikt voor uw woning of bedrijfspand? Triwa Trapliften nodigt u graag uit voor een eerste kennismaking. Hierin leggen we de diverse mogelijkheden aan u voor. Wist u dat ook het huren van een stalift in Groningen tot de opties behoort? Dit is voornamelijk interessant voor zakelijke partijen, of voor consumenten die de stalift slechts korte tijd nodig verwachten te hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug