Stalift in Joure aanschaffen

Wanneer het u steeds meer moeite kost om naar de eerste etage van uw woning te komen, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt uw bed naar beneden verplaatsen, zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Het alternatief kan een verhuizing naar een nieuwe, gelijkvloerse woning zijn. Veel mensen vinden het echter bijzonder onplezierig om hun vertrouwde huisje te moeten verlaten, wanneer zij op leeftijd zijn. Een goede middenweg is het gebruik van een stalift in Joure. Een stalift helpt u op een veilige manier naar de eerste verdieping van uw woning te komen. Niet alleen in woningen kan het gebruik van een stalift in Joure interessant zijn. Ook in bedrijfspanden worden ze gebruikt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van een stalift in Joure

  Zoals de naam al doet vermoeden, biedt een stalift in Joure u de mogelijkheid om staand naar boven te bewegen. Het is een alternatief voor de klassieke traplift, welke over een zitje beschikt. Door te blijven staan bent u sneller boven; het kost u daarnaast minder moeite om weer van de traplift af te komen. Ook handig van een stalift is het feit, dat deze minder ruimte inneemt dan een model met stoeltje. Beide modellen trapliften zijn veilig.

  Stalift in Joure laten plaatsen

  Lijkt het gebruik van een stalift in Joure u interessant? De adviseurs van Triwa Trapliften komen graag bij u langs, om u meer te vertellen over de mogelijkheden die we u hierbij kunnen bieden. Een stalift wordt altijd op maat voor u geproduceerd, passend bij de vorm van uw trap. Wist u dat een rechte stalift vaak al binnen een paar werkdagen geplaatst kan worden, wanneer deze op voorraad is? Contacteer eens, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl