Keuze voor een therapielift in Friesland

Heeft u al eens van een therapielift gehoord? Door te kiezen voor een therapielift in Friesland, kunt u doorgaans eerder beginnen met het herstel van een ingrijpende medische ingreep. De therapielift biedt u de mogelijkheid opnieuw te leren traplopen, zonder hierbij uw trap in huis te moeten gebruiken. Dat laatste kan voor onveilige situaties zorgen, als u bijvoorbeeld niet aan weerszijden van de trap een leuning heeft waar u zich aan vast kunt pakken. Niet alleen thuis wordt een therapieliften in Friesland gebruikt; u vindt ze bijvoorbeeld ook terug bij uw fysiotherapeut.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Therapielift in Friesland leert u traplopen

  Leren traplopen met een therapielift in Friesland is heel eenvoudig. De therapielift beschikt over traptreden welke in hoogte verstelbaar zijn. Bij een voorspoedig herstel kunt u de traptreden steeds iets verder bij elkaar vandaan plaatsen. Zo leert u al snel weer een reguliere trap op te komen, zonder onnodige grote stappen in uw herstel te moeten zetten. Niet alleen de verstelbare traptreden maken de therapielift in Friesland het overwegen waard. Ook is het model voorzien van robuuste traphekken aan weerszijden van de traptreden. Hier kunt u zich stevig aan vastgrijpen.

  Informatie over een therapielift in Friesland

  Lijkt het gebruik van een therapielift in Friesland u interessant, om na een operatie weer te leren traplopen? De adviseurs van Triwa Trapliften vertellen u graag meer over de werking en voordelen van dit hulpmiddel. Een therapielift in Friesland kopen is niet alleen interessant voor particulieren. Zoals eerder genoemd, heeft ook een fysiotherapeut baat bij dit hulpmiddel om cliënten te stimuleren in hun herstel. Kijk ook alvast eens op onze website, waar u meer informatie vindt over de therapielift.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl