Kies voor een therapielift in Groningen

Een operatie aan uw heup of bijvoorbeeld knie gaat vaak gepaard met een lange periode revalideren. Het zal u de eerste weken veel moeite kosten om weer op normale wijze te lopen, laat staan om de trap op te gaan. Om uw revalidatie te bevorderen, kan de keuze voor een therapielift in Groningen een interessante zijn. We leveren een therapielift bij mensen thuis, zodat zij in alle rust hun vaardigheden in het traplopen kunnen verbeteren. Daarnaast wordt de therapielift in Groningen regelmatig geleverd aan fysiotherapeuten, die er hun cliënten op laten oefenen. Een therapielift vergroot de mobiliteit van een cliënt al snel. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van een therapielift in Groningen

  Direct de trap op en neer lopen is vaak geen optie na een operatie aan uw gewrichten. De keuze voor een therapielift in Groningen laat u het traplopen op een veilige en verantwoorde wijze oefenen. Een van de voordelen van een therapielift is de mogelijkheid om de afstand tussen de traptreden aan te passen. Kies in eerste instantie voor een hele beperkte afstand, om deze vervolgens langzaamaan te vergroten. Zo leert u al in een vroeg stadium van uw revalidatie opnieuw de trap op en af te lopen. Het hek aan de zijkant van de therapielift maakt dat u zich stevig vast kunt houden; het verkleint de kans op een val.

  Therapielift in Groningen bestellen

  Bent u ook enthousiast over de ondersteuning die een therapielift in Groningen u kan bieden na een operatie? Triwa Trapliften levert u graag een therapielift van hoge kwaliteit. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over dit product en de wijze waarop u deze het beste in kunt zetten tijdens uw revalidatietraject. 

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl