Therapielift kopen in Drachten

Bent u werkzaam als fysiotherapeut, waarbij u regelmatig ouderen ondersteunt bij hun revalidatie na een ingrijpende operatie? Een therapielift kopen in Drachten kan het overwegen waard zijn voor uw praktijk. Met dit type lift leert u ouderen opnieuw trap te lopen. Veilig een trap op en af komen lijkt heel vanzelfsprekend, maar is dat na het vervangen van een heup of bijvoorbeeld knie allerminst. Door ouderen met een therapielift te ondersteunen bij hun revalidatie, kunnen zij al snel weer zelfstandig naar een eerste of tweede verdieping in huis komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Nut van een therapielift kopen bij Drachten

  Wanneer u voor een therapielift kopen bij Drachten kiest, profiteert u van verschillende voordelen. Zo is de therapielift inklapbaar en uitgevoerd met wielen aan de onderzijde. Het maakt het eenvoudig deze lift op te bergen, op momenten dat u deze niet nodig heeft. Ook kunt u de hoogte tussen de traptreden instellen. Beperk het hoogteverschil aan het begin van een revalidatietraject, om deze vervolgens steeds groter te maken. Rondom de therapielift bevindt zich een robuust hekwerk. Hieraan kunnen gebruikers van de therapielift zich vasthouden.

  Advies bij therapielift kopen in Drachten

  Twijfelt u na een medische ingreep of een therapielift kopen in Drachten voor u de juiste keuze is, of wilt u weten wat uw alternatieven zijn na een operatie? Neem gerust contact met ons op, zodat we u erover kunnen informeren. Naast de therapieliften bieden we verschillende modellen trapliften aan. Zeker wanneer na een operatie blijkt dat het u veel moeite kost om boven te komen, kan het interessant zijn een traplift te kopen of te huren. Het vergroot uw comfort in huis aanzienlijk en helpt u veilig boven te komen. De kans op een val van de trap is minimaal met een traplift.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl