Professionele therapielift kopen in Groningen

Onder meer fysiotherapeuten kiezen voor het gebruik van een therapielift, om cliënten te ondersteunen bij hun herstel na een ingrijpende medische ingreep. Een therapielift kopen in Groningen biedt u de mogelijkheid een cliënt stapsgewijs te leren traplopen na zo’n operatie. Deze traplooptrainers zijn voorzien van een robuust traphek, waaraan cliënten zich tijdens het uitvoeren van de verschillende oefeningen vast kunnen houden. Het maakt het oefenen met traplopen veiliger, dan het gebruik van een bestaande trap binnen uw pand. Dat is niet het enige voordeel van een therapielift kopen in Groningen. We vertellen u er graag meer over.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen therapielift kopen in Groningen

  Naast de veiligheid wat een therapielift cliënten biedt bij het leren traplopen, biedt een therapielift kopen in Groningen u het voordeel dat u de afstand tussen traptreden in kunt stellen. Start met een minimaal verschil, om het verschil vervolgens steeds iets groter te maken. Heel geleidelijk krijgt een cliënt het traplopen op deze manier weer onder de knie, zonder hierbij te forceren. De minimale hoogte tussen de traptreden is 2,5 centimeter. Doordat de therapielift volledig inklapbaar is en standaard uitgevoerd wordt met wielen, kunt u deze na gebruik eenvoudig opbergen.

  Advies bij een therapielift kopen in Groningen

  Wilt u weten of een therapielift kopen in Groningen ook voor uw praktijk interessant kan zijn? Bent u benieuwd naar de andere voordelen van een therapielift? Neem gerust eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook op onze website kunt u veel informatie vinden over de werking van deze therapieliften. Overigens bieden we u niet alleen een therapielift aan, kijk ook eens naar de diverse andere soorten liften in ons assortiment.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl