Therapielift kopen in Sneek

Na een ingrijpende operatie, bijvoorbeeld aan de heup of knie, breekt voor veel mensen een lang traject van revalideren aan. Waar u voorheen de trap op rende, kost een eerste trede u momenteel al veel moeite. Om opnieuw te leren traplopen en de kracht in uw benen en voeten terug te krijgen, kan een therapielift kopen in Sneek het overwegen waard zijn. Een therapielift biedt u de mogelijkheid om stapsgewijs te leren traplopen na een operatie. Hierbij profiteert u van de mogelijkheid om de hoogte van traptreden vooraf in te stellen. U kunt het hoogteverschil tussen de treden steeds iets groter maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van therapielift kopen in Sneek

  Het voornaamste voordeel van een therapielift kopen in Sneek werd reeds gegeven; het biedt mensen de mogelijkheid weer te leren traplopen. U kunt een therapielift kopen als particulier, maar ook als organisatie. Onder meer fysiotherapeuten die zich specialiseren in revalidatietrajecten, met name met ouderen, hebben baat bij dit hulpmiddel. De therapielift van Triwa Trapliften is aan weerszijden voorzien van een stevig hekwerk. Op deze manier wordt de kans op ongelukken bij het gebruik van de therapielift tot een minimum beperkt. Ook is het model inklapbaar en te verplaatsen op wielen; u bergt de therapielift na gebruik eenvoudig op.

  Advies bij therapielift kopen in Sneek

  Overweegt u een therapielift kopen in Sneek? Onze specialisten vertellen u graag meer over het nut en de voordelen van dit type lift. Mocht het u na het gebruik van de therapielift nog steeds veel moeite kosten om veilig boven te komen, kan het interessant zijn te kijken naar een vaste traplift in huis. U kunt een traplift bij ons kopen, maar ook (tijdelijk) huren. Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl