Therapielift kopen

Wanneer is een therapielift kopen nu eigenlijk een goed idee? Wanneer u bijvoorbeeld aan het revalideren bent. Als u opnieuw moet leren traplopen dan wilt u dit natuurlijk op een veilige manier kunnen doen. De therapielift is dan een goede optie. U kunt hier namelijk veilig de stappen op zetten en zo langzaam maar zeker weer leren de trappen te bestijgen. Deze manier van training kan veel goeds doen voor iedereen die herstellende is van bijvoorbeeld een zware operatie. Dit maakt het een goede optie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  De juiste therapielift kopen

  Om de juiste therapielift te kopen gaat u naar Triwa Trapliften. Wij zijn immers dé expert op het gebied van liften in allerlei vormen. Dit geldt dus zeker ook voor therapieliften. Vooral omdat de techniek achter een dergelijke lift heel belangrijk is, is het verstandig om bij een ervaren aanbieder een aankoop te doen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de treden van de trap van de lift te verstellen zijn in hoogte. Dit is de manier waarop het lopen goed te leren is. Hulp hierbij is dan handig.

  Contact opnemen

  Het opnemen van contact met ons gaat vrij gemakkelijk. Er zijn immers verschillende manieren waarop u dit kunt doen. In de eerste plaats kan dit bijvoorbeeld door het offerteformulier in te vullen op de website. U kunt dan gelijk een kostenraming krijgen. Ook is het mogelijk om te bellen met 0513-648101. Daarnaast kunt u natuurlijk ook vragen stellen door het contactformulier in te vullen of door een mail te sturen naar info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl