Voordelen van een trap lift in huis

Heeft u de aanschaf van een trap lift al eens overwogen? Een trap lift kan uw woning veiliger maken. Zo neemt de kans sterk af, dat u onderweg naar boven van de trap valt. Neem plaats op het stoeltje wat de trap lift u biedt en laat u comfortabel naar de eerste of tweede verdieping van uw woning brengen. Niet alleen maakt een trap lift uw huis veiliger. Ook is de trap lift de ideale oplossing voor mensen die slecht ter been zijn of helemaal niet meer kunnen lopen.

Mogelijkheden bij een trap lift

Wanneer u de aanschaf van een trap lift overweegt, heeft u de keuze uit verschillende soorten. Kiest u voor een trap lift die tegen de trap in huis gemonteerd wordt, of gaat u voor een platformlift? Een platformlift is geschikt voor mensen die met een rollator of rolstoel naar boven willen kunnen gaan. De platformlift voorkomt dat u uw vertrouwde woning moet verlaten, om te kunnen verhuizen naar een woning die volledig gelijkvloers is. Triwa Trapliften voorziet u graag van persoonlijk advies bij de aanschaf van een trap lift. Door de mogelijkheden aan u voor te leggen, is het makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen.

Advies bij aanschaf van een trap lift

Laten we eens nader kennismaken, om te inventariseren wat uw wensen zijn voor de nieuw aan te schaffen trap lift. Op basis van uw wensen ontwerpen we een eerste model van de lift. Sluit deze aan op uw wensen, of ziet u mogelijkheden voor verbeteringen? Pas wanneer u instemt met het ontwerp van de trap lift, zullen we deze voor u laten produceren. Neem ook eens contact met ons op, zodat we u meer over onze trap liften kunnen vertellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug